Лиана се омъжва за новата си любов

Лияна отваря нова страница в живота си. Новината дойде от приятеля на фолк звездата, който внесе яснота около спекулациите, че са разделени с любимата му и дори я е изгонил от дома си.

„Не желая да се показвам в публичното пространство. Това не е моето поприще. Когато обаче достойнството на мой любим човек, е заложено на карта, няма как да остана безмълвен. Няма да позволя да се пишат подобни глупости за нея, защото тя е жената, която ми показа какво е истинска любов и ме промени напълно. Не съм гонил Лили нито от дома, нито от живота си и не съм неин любовник, а неин годеник. Тя е прекрасен човек, стойностен, от малкото жени, които имат смислено съдържание, зад перфектния външен вид. Никога не бих я наранил или направил така, че да се чувства зле. Именно затова се надявам медиите да не съчиняват повече измислени истории и да се допитват до истината, преди да публикуват статиите си. Искам да използвам момента също така да кажа пред цяла България, че тя е целият ми свят и ако някой все още не го е разбрал – тя е жената, с която искам да създам семейство и да имам деца някой ден. Още тази есен ще има сватба! “ –  коментира Цветан.

Лиана вече подготвя нови музикални проекти. В края на миналата година тя загатна: „Предстои ми нещо много красиво…“, като публикува и кадър от звукозаписното студио.

Дали става дума само за нова песен, или и за промяна на семейното положение, предстои да разберем.

4 коментара към “Лиана се омъжва за новата си любов”

  • Галена фен каза:

    Любопитно ми е какво ли ще предложи като за начало. Дано е почерка и отпреди!

  • Жорж каза:

    Около тази жена винаги има нещо нередно … Един ден е с някой на другия не е.Казва едно прави друго . Сценария е един и същ .Все сгодена ,все влюбена на другия ден и няма нищо и обикаля медиите да говори против тях .Оправя си отношенията и пак почва . Винаги го играе скромна мила добра жена с морал ,но в брадъра даваше да и се бърка под кърпата ту на врата на Мариян ,ту в леглото на Тервел . Това ,което видях в клуба на последния й като отношение като поведение няма нищо общо със жената ,която се опитва да се изкара. Добре умее да маниполира с думи в това отношение няма две мнения .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!