Лесно ли е да изберете подходящата за вас мъжка риза?

Лесно ли е да изберете подходящата за вас мъжка риза?

За разлика от тениските, които са перфектното ежедневно облекло, ризите, които носят мъжете трябва да отговарят на високите им критерии. Много популярни са спортно-елегантните тенденции, тъй като те успешно се съчетават както със спортен панталон така и с по-официалния му събрат.

Няма по-качествени ризи от памучните и тези от лен. Не само са приятни на допир, но и при правилен подбор наистина могат да подчертаят сексапилните мъжки форми. Много по-рядко мъжете избират ризи от синтетика и причината е в това, че създават дискомфорт и предизвикват по-обилно потене.

Делови, строго официални, спортни и спортно-елегантни са само част от моделите мъжки ризи, които днес господата задължително имат в гардероба си. В сравнение с тениските, които са подходящи за всеки повод то при ризите има правила по отношение на повода, за който се обличат.

При официалните и делови модели задължително ризите са в светъл цвят, но в никакъв случай бели(те са за сервитьорите). Ризата трябва да е абсолютно точна не само в раменете, но също така в яката и ръкавите. Изберете ли грешен размер бъдете сигурни, че ще станете за посмешище пред колеги и партньори. Тук консултацията с моден експерт е задължителна.

При ежедневните и спортно-елегантни мъжки ризи можете да проявите въображение. Тук линията е малко по-свободна и със сигурност можете да играете с шарките и цветните предложения. Мъжете д добре изразено телосложение могат да заложат на вталена кройка, която да подчертае мускулатурата, но тук задължително проверете за процента еластичност на материята.

Така ще чувствате много по-комфортно и ще имате свобода при движенията. Яката при спортните ризи може да е доста разнообразна и във всички случаи тук не е задължително копчетата да бъдат закопчани до горе. При тези мъжки ризи вратовръзката и папионката не са задължителен аксесоар , така че изискването за закопчаването отпада.

Независимо кой е предпочитания от вас модел мъжка риза бъдете взискателни и търпеливи при нейния избор.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!