Легендарното трио „Антибиотика“ се завръща

Най-успешното българско дамско музикално трио „Антибиотика“ се завръщат на музикалната сцена. Това ще се случи на SPICE Music festival 2020 в Бургас, съобщиха организаторите.

„Антибиотика“ остави трайна следа в българската музикална история през 90-те. Триото има реализирани три албума и едни от най-добрите поп парчета, сред които „Няма как“, „Искаш да си с мен“ (с Мишо Шамара) и „Какво е времето вътре в мен“.

Хитовете им звучаха навсякъде в края на 90-те, а до днес нито една дамска формация не успя да надмине постиженията им.

На SPICE Music festival 2020 ще се изявят едни от най-големите звезди на 90-те – Bomfunk MC’s и легендарните En Vogue, C+C Music Factory, Sonique, мамбо фурията Lou Bega, Corona с участието на бразилската дива Олга де Суза, германските хип-хопъри C-Block, испанките Las Ketchup, Reel 2 Real ft. The Mad Stuntman, който също ще видим за първи път на фестивална сцена у нас, Rozalla с „Everybody’s free”, италианската денс формацията Black Box, LayZee aka Mr.President, който ще ни върне в 1996 с „Coco Jamboo” и британското дуо Maxx, което от 2019 отново се завърна на сцената, Kosheen, Nana, Vengaboys и Double You.

Заради големия успех на първото издание на фестивала, тази година той ще бъде проведен в три дни – 7, 8 и 9 август 2020 и отново ще се проведе на територията на Пристанище Бургас. Фестивалната зона ще бъде по-голяма, а сцената, ефектите и цялостната хореография още по-мащабни.

1 коментар към “Легендарното трио „Антибиотика“ се завръща”

  • Мага каза:

    Кукли, този път се оправяйте сами. Нямам нерви за една нота в унисон да записвам по два месеца пикливите ви гласове.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!