Лазар: Трябва да се гордеем с хубавите неща, които имаме

Лазар често обича да бъде сред природата, затова пътува много както у нас, така и в чужбина. Впечатленията си пък споделя със своите последователи в социалните мрежи.

Най-новата фотосесия, която реализира е в навечерието на Еньовден, е сред обширни лавандулови полета, които са истинско цветно богатство.

Традиция за България е събирането и преработката на билки, а от няколко години сме най-големият производител и износител на билки в Европа, както и световен лидер в износа на лавандулово масло, измествайки от челното място дори Франция.

“Трябва да се гордеем с хубавите неща, които имаме, а едно от тях е нашата природа. Вярвам, че всеки човек е хубаво да се придържа към природосъобразен начин на живот, затова самият аз предпочитам да се храня с домашно отгледани продукти и да използвам българска натурална козметика, които не отстъпват по нищо на световните брандове“ – споделя той пред „Планета“.

Певецът е сред популярните личности, които могат да се похвалят с перфектна форма и по всичко личи, че природосъобразният начин на живот, в комбинация със спорт, е неговото разковниче за здраве и добър външен вид.

2 коментара към “Лазар: Трябва да се гордеем с хубавите неща, които имаме”

  • Краси каза:

    Добър подход е да се снимаш на красиво място, за да смегчиш грозотата си.

    • Кранта Янкова каза:

      Аз където и да се снимам съм грозна и тъпа, затова си седя в кенефа и не излизам.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!