Лазар и Невена за състоянието на българската музика

Този петък срещу събота /17 декември/ от 00:20 часа в предаването „Полет над нощта“ по БНТ1 и БНТ Сат ще гостуват участниците от музикалното реалити „Music Idol“ – Лазар и победителката в първото издание на шоуто Невена. Те ще говорят за състоянието на българската популярна музика и възможно ли е тя да се превърне в печеливш бизнес. И още – айдълите ще пеят песни, ще отговарят на зрителски въпроси и ще разкажат за новите си проекти.

Лазар наскоро пусна новия си сингъл – „Заместител“, който е по текст и музика на самия Лазар и аранжимент на Алекс Нушев и Лазар отново. Съвсем наскоро той засне и видеоклип към песента, който се очаква да излезе след празниците. Режисьор на видеото е Мартин Райковски и екипът му, а оператор – Бедрос Халваджиян.

Невена от своя страна пък създаде своя собствена музикална компания – „Seventeen Production„. Също така наскоро се състоя и премиерата на новата ú песен – „Бяла зима“ – след като повече от година бе в творческа почивка.

Какво още интересно ще споделят и покажат музикалните идоли в „Полет над нощта“, ще разберем този петък малко след полунощ по БНТ1 и БНТ Сат.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!