Лазар: Има много суперлативи за песента ми с Гергана

Гергана и Лазар разказват за първия си съвместен проект “Ако нямам теб”

 Гергана и Лазар споделят как са се събрали за съвместния си сингъл, а също и какво им предстои през летния сезон.

“Много се радвам, че точно с Гери съумяхме да направим този проект. Тя вложи много емоция и чувство да се получат нещата. Между другото песента не беше планирана да бъде колаборация. Срещнахме се в телевизия “Планета” един ден съвсем случайно преди два-три месеца. Казах на момичетата от ПР-отдела, че искам да им пусна да чуят най-новата ми песен. Реших, че тъкмо и Гери ще си каже впечатлението. Аз винаги искам мнение за песните ми, преди да ги пусна, защото сам си пиша музиката и текста. Аранжиментът в случая е на Калин Димитров” – разказва Лазар в “Автограф”.

Чувайки песента, Гергана толкова много я харесва, че изразява желание да я притежава. И така идеята за нещо съвместно идва съвсем спонтанно и колегата й предлага да я включи в проекта.

“Винаги е много по-добре, когато има повече гласове, защото така проектите стават по-интересни. Аз много се радвам, че така се случи и Гери се присъедини към песента” – споделя певецът.

То определя парчето като по-различно, отличаващо се от песните, които хората са свикнали да слушат, което понякога е голям риск.

“Повечето колеги правят клубна музика, такава, на която хората ще избухнат в дискотеките. Даже с по-дръзки текстове, по-нахакани песни. И в поп музиката е така. Всички песни вече започнаха да стават малко по-агресивни, но аз не съм такъв изпълнител. Не ми идва отвътре да напиша такъв тип музика или текст. Предполагам, че някой друг трябва да ми ги напише, за да мога да изпея нещо такова. Много приятели, чувайки “Ако нямам теб”, казаха: “Много е хубава песента, но няма да се забележи чак толкова много”, което сега се опроверга със сигурност. Радвам се, че има много суперлативи за тази песен и за Гергана, която помогна тя да се хареса” – обяснява изпълнителят.

Чувайки “Ако нямам теб” при случайната си среща с Лазар, Гергана веднага иска текста от своя колега, защото за нея това е най-важното нещо.

“И когато го прочетох си казах: “Боже, колко е хубава тази песен! Лазар, ти си най-големият творец!” Това е нещо велико да можеш да правиш музика, да твориш така добре и да изразяваш себе си по този начин“ – казва певицата.

Гергана: Имам нова песен!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!