Лазар грабна вниманието на феновете - Signal.bg

Лазар грабна вниманието на феновете

Певецът се радва на успеха на новия си сингъл “Ако нямам теб“

Лазар е един от най-запалените пътешественици в музикалните среди. Освен световни дестинации, често преоткрива и красотата на България. Певецът посвещава голяма част от свободното си време, за да пътува и да черпи вдъхновение от природата.

Този уикенд в мрежата той публикува нова поредица от впечатляващи кадри, които не оставиха безразлични последователите му. На снимките Лазар позира сред лавандулови полета. Визията му изцяло кореспондира с пейзажа. Лилавите фотосесии са истински хит в интернет. Според запознати, руски туристи пътуват специално до нашата страна, за да се сдобият с подобни снимки.

“Обичам България и мисля, че тук имаме прекрасни места, които си струва да бъдат посетени. И Тракия, и Родопите носят страхотно очарование. Фолклорната музика от тези области не ми е чужда. Затова всеки път, когато се докосна до някое красиво или емблематично за нашата страна кътче, адски много се зареждам с патриотизъм, без който няма как да вървим напред“ – обяснява той пред Планета ТВ.

Едно от последните пътувания на Лазар го отведе до Велико Търново и Царевец, а няма лято, в което той да не изкачи Мусала или Черни връх. Следващите набелязани забележителности, които изпълнителят иска да посети у нас това лято, са Мадарският конник и Шипка.

В професионален план Лазар се радва на успеха на новия си сингъл “Ако нямам теб“, който се появи само преди две седмици. Проектът бе приет изключително добре от публиката и набира все по-голяма популярност.

1 коментар към “Лазар грабна вниманието на феновете”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!