Куп специални изненади на One Love Tour 2019

В град Банско стартира първият фестивален ден от турнето One Love Tour 2019. Звездите на България и Република Северна Македония ще поднесат на своите почитатели няколкочасов вечерен концерт и куп специални изненади. One Love Tour се организира за трета поредна година и е целодневен фестивал, с безплатен вход.

Сутрешната програма е посветена на най-малките и ще ги зарадва с детски куклен театър. През целия ден най-желаната атракция за втора поредна година ще бъде импровизираната „Арена на дуелите“ от Фермата. Жителите и гостите на град Банско ще имат възможност да премерят сили с част от участниците от Фермата и помежду си.

Специални гости ще бъдат победителят от последния сезон – Дидо от Д2, както и славеят на риалити формата Лилия Семкова.

Водени от идеята да възродят и запазят традициите, по време на фестивала и тази година отново ще бъде изградена „Алея на занаятите“. Посетителите ще се запознаят от близо с характерните за региона местни традиции и занаяти,  ще се потопят и в магията на древното, пъстро и живо наследство. „Алея на занаятите“ се реализира със съдействието на Регионален център София – ЮНЕСКО.

Едни от най-известите изпълнители на България и Македония ще излязат на сцената в град Банско, доказвайки че любовта обединява и побеждава. Графа, Слаткаристика, Next Time, Михаела Филева, Лилия Семкова, Дидо и Митко Кърнев от Д2 са звездите в тазгодишното турне.

„Очакваме ви, на 20-ти юли в град Банско, заедно да дадем старт на фестивала One Love Tour 2019!“ – анонсират организаторите на мащабното събитие.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!