Куп родни звезди в каузата на „Маргаритка“ за полезните навици

Социалният проект “Маргаритка“ издаде първия албум с песнички за полезните навици за децата на България! Единствените и изцяло авторски музикални произведения на български език за децата на нашето време!

Посланици на каузата са Поли Генова, Влади Ампов – Графа, Белослава, Михаела Филева, Орлин Павлов, Вики от Мастило, Вензи, Дичо, Йоанна Драгнева и децата от Voice Academy и вокална група “Шоколадче”. Техните гласове влизат в живота на българските деца и техните семейства, за да им помагат по забавен начин и през музика да научават по-лесно елементарните навици. Те ги насърчават да си мият ръцете и зъбите редовно, да се къпят, да хапват от всичко, да си подреждат стаята, да бъдат учтиви и добри, приспиват ги, радват ги и ги карат да пеят и танцуват.

Издаването на този албум е голямо предизвикателство за Виктория Величкова (Вики от Мастило) и Яна Липованска от “Маргаритка”. Продуцирането и създаването на изцяло нови авторски музикални произведения за деца е вълнуващ и забавен процес, но носи и голям риск. Успешната работа за проект “Маргаритка” спечели на Вики и Яна голямо признание с номинация в конкурса на Grazia Bulgaria “Жена на Годината” 2019 в категория “Послание във времето”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!