Куп звезди се обединяват в благотворителната кауза „Заедно за Лиза“

Музикални звезди се обединяват в подкрепа на нуждаеща се от средства за лечение млада жена. Благотворителният концерт и базар „Заедно за Лиза“ ще се състои в Асеновград на 5 декември.

Участие в благотворителната инициатива ще вземат Симона Загорова, Калина и Невена, Мартина Иванова, Невена Момнева, Елица, Севджан Рамадан, Николай Титеряков, Дуо Доминанто, Любомир Панайотов, Представителен Гвардейски Блок към ДГ „МАЯ“ Пловдив, Квартет „Станимака“, ДТШ „Пловдивъ“, Танцов Състав „Станимака“, Големите Гайди – Асеновград , Денс Формация „Косара“, Вокална група по поп и оперно пеене при НЧ „Св Паисий Хилендарски“ , ДГ „Асенова крепост“.

С базар се включват и от Детска градина „Дружба“. Входът за събитието ще бъде 3 лева.

Последните изследвания от ядрено-магнитния резонанс на 35-годишната Лизавета Иванова от Асеновград показаха усложнения. Година и половина момичето бе в стабилно състоянието, но поради липса на средства, поддържащото й лечение не може да се осъществи.

Лиза няма как да се излекува, но с вливане на стволови клетки, може да постигне ремисия. Последната вливка й бе направена в началото на лятото, следващата процедура лекарите препоръчват да бъде извършена в края на ноември, за нея са й необходими 9 хил. долара.

Дарителска сметка
Дарителска сметка в ОББ:
град Асеновград
IBAN: BG 84 UBBS 80021060713340
BIC:UBBSBGSF
Титуляр: Лизавета Иванова
PayPal: lizavetaivanova@abv.bg
И смс с текст DMS LIZA на номер 17 777

Реклама

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!