Куп звезди на градинско парти в дома на Анелия за рождения й ден/ ВИЖ

Анелия отпразнува рождения си ден с голямо градинско парти в дома си. Тя събра роднини, приятели и колеги, сред които Илиян, Джена, Миро и съпругата му Ева, Сиана и други звезди. Певицата духна 39 свещички на цели 6 празнични торти – всяка от които изобразяваща буква от името й.

„Реших спонтанно, че искам да празнувам. Аз съм човек на настроения, зодия Рак. Последната година беше трудна, не искам да звуча драматично, имах нужда от веселие – затова сме тук“ – сподели изпълнителката.

Звездата организира парти край басейна. Декорът е от две части в различните краища на къщата й в столичния кв. „Драгалевци“.

„Направих го с огромна любов. Хората, които присъстват на рождения ми ден, са роднини, приятели, колеги и такива, които по един или друг начин са ме докоснали емоционално, дори без да знаят. Тук са колегите, които са ми най на сърце, с които се уважаваме искрено и истински. Илиян отмени участие, за да присъства, Миро посрещна съпругата си Ева, за да ме уважат“ – разказва  рожденичката.

Анелия даде рамо на младата Палома/ СНИМКИ

Не всички са успели да отбележат присъствие, като Деси Слава, Преслава и Софи Маринова, защото са имали участия извън София.

Картина, кошници с козметика, парфюми, тоалети и алкохол – това са някои от подаръците, които получила тя.

От партито на Анелия репортаж направи Краси Боев от NOVA. Вижте тук!

Реклама

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!