Кубрат Пулев за раздялата с Андреа: Скарахме се много крайно

Кубрат Пулев даде своя отговор за раздялата си с Андреа. Той не скри, че проблемите в личния живот се отразяват по различен начин на всеки спортист.

„Отразява се до толкова, до колкото позволиш. Всеки спортист обаче има нужда от две неща, за да успее – спокойствие да се труди, защото без добра подготовка и най-талантливия е обречен на провал и мотивация да не спира да се развива, да иска още и още по-далеч да стигне, още по-високо да се качи. Човекът до спортиста трябва да му дава крила, трябва да го кара да лети. Подобна подкрепа е способна да прави чудеса. Подобна подкрепа може да вдъхне нечовешка сила и енергия“ – заяви боксьорът пред „Монитор“.

Андреа в Дубай – провокация с пълна сила / ВИЖ

Кобрата коментира информациите за раздяла с досегашната си половинка така: „Тя го обяви преди известно време, истина е. Скарахме се много крайно няколко пъти, разделихме се няколко пъти. Тя е невероятен човек, уникален, говорихме си много по въпроса, но в крайна сметка, когато няма разбирателство и една връзка дълго време не върви към развитие и за двете страни е редно да се намери път да тръгнат нещата по съвсем различен начин. По жълтите сайтчета се изписаха колосални глупости. То не бяха свободни съчинения, то не бяха откровени лъжи. Призовавам здравомислещите и интелигентните българи да не си губят безценното време с този тип издания, за да не бъдат заблуждавани с подобни публикации. Не мога да спра това, но утехата ми е, че един стойностен човек никога не би изгубил и минута от живота си, за да чете подобни долнопробни измислици. Ровенето в личния живот е пошла дейност, която мен ме отвращава“.

Слагат ли край на връзката си Андреа и Кубрат?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!