Крум се върна при продуцентите, които го превърнаха в звезда

В края на миналата година Крум представи нов и различен прочит на песента “Девойко мари, хубава”. Парчето е с модерен аранжимент, който обаче запазва духа на оригиналното звучене. Чувството, което версията на звездата на Ара Мюзик носи, се подсилва и от избора на музикален инструмент – флейта, която е изсвирена от самия изпълнител.

Отзивите за „Девойко мари, хубава“ са изключително добри, а певецът от ефира на Фен ТВ обещава, че всяка година ще представя по една такава песен.

Крум даде нов живот на емблематична песен / ВИЖ

Навръх Нова година той направи и своеобразна равносметка за 2020-а. Въпреки трудностите, не може да каже, че годината е била лоша към него – успя да пребори коронавируса, издаде няколко песни и по най-естествения начин се събра отново с продуцентите си от Ара Мюзик, с които започна и музикалната му кариера в попфолк жанра.

В заключение Крум споделя: „С моя екип сме ви подготвили нов проект, който ще ви представя в началото на Новата 2021 година. Пожелавам и на вас, и на себе си здраве, любов и една силна в професионален план година. Помагайте си и се обичайте!“

Реклама

2 коментара към “Крум се върна при продуцентите, които го превърнаха в звезда”

  • Крум пробитата халка каза:

    Тоз пък. Мина издуха и го изпонаебава всички компани, и отново за нищо не става педала!

  • Истината каза:

    Звезда? Не мога да разбера певци като Рени, Крум, Таня Боева и Луна, към които няма нулев процент интерес и продължават да се пънат. Крум няма нито един солов хит.ту се прикачи към Емануела, ту към Сузанита, ту Софи Маринова или Андреа. А за осирането на бългсрския фолклор да не говорим! Само с хубост не става.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!