Крум и Саша Рико се събраха в „Пак да си до мен“/ ВИДЕО

Крум и Саша Рико се събраха в проекта „Пак да си до мен“. В социалните мрежи изпълнителят сподели, че именно Саша е един от любимите му гласове. Автор на музиката и текста е Крум, аранжиментът е на Егли Марини.

„Представям ви новата ми песен, в която много специално участие има една любима на всички ни певица – Саша Рико. Надявам се да успеем да ви докоснем. Музиката и текста отново написах, повлиян от емоциите и случките в живота. Понякога от любовта боли, но винаги след всяка буря слънцето е най-красиво“ – споделя певецът.

Положителните коментари в youtube заваляха минути след премиерата на проекта, като меломаните го определят като изключително стойностен музикален продукт, събрал два изключителни гласа.

Попфолк певецът Крум навлезе в нов етап от живота си

Видеоклипът връща зрителите назад в дните на летните залези и отнема три дни на екипа, за да заснеме кадрите. Режисьор е Радина Миленчева.

„Пак да си до мен“ може да бъде гледан в официалния youtube канал на Крум – Krum Official, както и в ефира на водещите музикални телевизии Фен ТВ и Balkanika Music Television.

Реклама

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!