Кристис Кесарас атакува испанските класации/ВИЖ тийзър - Signal.bg

Кристис Кесарас атакува испанските класации/ВИЖ тийзър

Певецът залага на горещо латино парче

Кристис Кесарас атакува испанските музикални класации. „Испанецът“ с българска кръв е готов с клипа към най-новата с песен – „My lady“. За първи път той пее на английски и на езика, който говори вече шеста година, откакто живее във Валенсия.

Горещото латино парче по музика на Мартин Биолчев беше представено пред българска публика в края на месец март по време на концерта, който Кристис Кесарас изнесе в родния си град Стара Загора.

Прекрасните отзиви, които изпълнителят получава за песента от своите български и испански почитатели, са причината отново да покани режисьора Николай Скерлев в Испания, за да заснеме лентата към новия проект.

Специално за клипа елитната испанската хореографка Вероника Мела направи кастинг. От 70 балерини избра 10, с които да работи по хореографията на парчето. В клипа Кристис Кесарас е с нова визия и интересен стайлинг, дело на испански стилист.

За първи път го виждаме в образ, който разкрива и актьорските му умения. Видеото на „My lady“ скоро ще се завърти по испанските и по българските музикални канали.

Певецът е подготвил още една гореща музикална изненада за българските си фенове, но засега издава само, че песента e дуетна. Дали отново се е доверил на Екстра Нина, предстои да разберем.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!