Кристиан: Промених изцяло виждането си за музиката и за живота

Кристиан сподели в „Открит микрофон“ на Signal.bg, че за петте години откакто се занимава активно с музика, е променил много виждането си за професията, а и за живота.

Младият изпълнител на Ара Мюзик  е категоричен: „Това са крачки напред. Преди да подпиша с музикалната компания, като всеки млад изпълнител, си мислех, че веднага ще стана звезда, участия ще почнат да хвърчат… Оказа се, че изобщо не е така. Трябва да се мине поетапно през много, много неща, за да може човек да се усъвършенства и изгради като артист“ – разказва той пред водещата Емилия Стоянова.

Певецът е категоричен: „Промених изцяло виждането си за музиката и за живота. Все още имам хъс за борба, не се отказвам“.

За баладата, която пусна в края на януари, казва: „Направих нещо, което не е правено досега“ – и издава любопитни подробности около подготовката на проекта.

В едно изключително откровено интервю Кристиан разказва за най-големите трудности, които е преодолял, защо пуска толкова рядко нови проекти, как е избрал най-трудния път и лесно ли се оцелява в конкурентна среда, когато разчиташ изцяло на собствените си възможности. Какво е отношението му към скандала и би ли се забъркал в такива игри с цел по-голяма популярност, какви нови проекти подготвя и какви отговори даде за въпросите на зрителите, вижте в предаването тук!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!