Кристиан Костов с шокиращи признания/ ВИЖ

Кристиан Костов – момчето, което впечатли света с гласа си, сподели в откровено интервю как се промени животът му в последно време.

За първи път той открито говори за загубата на един от най-близките му хора, защо се е стигнало до заплаха за живота му и отвръща на ударите, които му бяха отправени заради визията му.

„В момента съм в Русия. Работя по няколко проекта. Старая се да бъда колкото се може по-позитивен. Covid беше ужасно нещо. Цялото ми семейство го изкарахме много тежко. Бях много зле. Дядо ми почина от коронавирус. Той беше най-интелигентният човек, който познавах. Последните думи от него бяха: Помогнете ми, моля, лошо ми е“ – разказва с болка певецът пред „Събуди се“ по NOVA.

За ексцентричните си визии, които предизвикват лавина от коментари, Крис обяснява: „Не мисля, че съм се променил доста. Виждам, че някои хора им харесвам. Нормално е да не бъда харесван от всички. Колко трябва да си нещастен отвътре, че да накараш някой да се почувства зле. Аз съм си момче, това че имам дълга коса, не означава, че искам да съм жена“.

Именно заради предизвикателната си визия и стайлинг многократно е попадал в сложни ситуации.

„Получавал съм много заплахи. Няколко пъти за малко да ме убият с нож. Помогна ми това, че проговорих на английски. Тогава те каза: „Остави го не е от нашите“. Усетих за първи път, че нещо много лошо може да ми се случи. Няколко дни не излизах от вкъщи“ – разказва певецът.

Кристиан Костов отново шокира с визия като жена/ ВИЖ

Признава, че големият успех, който има сред азиатската публика се дължи и на по-различната му визия и казва: „Визията ми помага много в Азия. До ден днешен имам успех в Китай“.

С голяма радост си спомня за обичта на българската публика при големия успех, който донесе за страната ни на сцената на Евровизия: „Аз се гордея, че съм българин. Любовта, която получих след Евровизия е безценна. За мен е важно да се развивам и избрах този път“.

Реклама

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!