Кристиан Костов открито: Не знам кой го е писал това, но все ми е тая!

Кристиан Костов, който вече е световна звезда, записа паметен успех за България на „Евровизия 2017“ с песента „Beatiful Mess“, където финишира на второ място. С изпълнения пред многомилионна публика в следващите години той завладя музикалния свят в Китай и влиза в топ 100 на „Билборд“, дори пее пред Общото Събрание на ООН в Ню Йорк.

Тези дни той бе в България, за да уреди някои административни въпроси, свързани с лични документи и успя да отдели време за телевизионно интервю в студиото на „Тази събота“ по БТВ.

„Всичко успях да направя, дори имах и фотосесия с приятелите ми“ – радва се изпълнителят.

В момента е отдаден на обучение по китайски език, учи се и да свири на китара, което също се оказва негова нова страст. По време на пандемията, през февруари, е успял да направи онлайн концерт за китайската си публика, който е преминал с голям успех. „800 000 да гледат мой концерт, само мой… Друго усещане е, много се радвам“ – подчертава Костов.

„Липсва ми много да ходя на концерти, да виждам хората, да пея заедно с тях… Просто да може да гушнеш човек спокойно и да не мислиш, че ще се заразиш. Мен не ме е страх за мене си, страх ме е, че живея с дядо ми, който е на 90 години и ако се разболее, това ще е трудно. От това ме е страх“ – обяснява певецът и се обръща с апел към всички: „Моля ви, хора, пазете се! Много е опасно това нещо, половината ми приятели са били болни и не е добре, не всички са го изкарали лесно. Не слушайте хората, които се смеят на маските“.

Кристиан Костов  обърна внимание и на коментарите в публичното пространство за екстравагантното си облекло. Той не скри, че се удивлява на някои спекулации.

„Четох, че съм бил по пола, с рокля…Шалът ми се води рокля… Не знам кой го е писал това?!“ – казва той и подчертава: „Все ми е тая! Аз ако слушам всеки, няма да имам време за себе си. Животът ме е прекрасен! Бих искал всеки един човек, който пише това за мен, да знае – нищо не се променя от това в живота ми. Няма да ми повлияе нито по добрия начин, нито по лошия“.

 

Реклама

1 коментар към “Кристиан Костов открито: Не знам кой го е писал това, но все ми е тая!”

  • Таня каза:

    Това е световната звезда Виктория, която ни представи на Евровизия и спечели. Оттогава обаче не съм я чувала с нещо ново.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!