Кристиан Костов влиза в най-голямото музикално риалити в Азия

Кристиан Костов отново излиза на голямата конкурсна сцена. Талантливият изпълнител с български корени е поканен да пее на откриването на китайското Singer 2019. Определяното като най-голямо музикално риалити в Азия ще заложи на силното представяне от страна на певеца, който достигна до второто място в Евровизия.

Кристиан ще изпълнени именно Beautiful Mess – парчето, което го изстреля на световната сцена след участието му в Евровизия 2017. Той засне промо клип и фотосесия за предстоящото шоу, в чийто предишен сезон с голямата награда си тръгна номинираната за „Грами“ Джеси Джей.

Финалистът от X Factor ще се качи на сцената на Singer 2019  след броени дни – на 11 януари. За победата той ще се бори с още 6 изпълнители. Музикалното риалити ще се излъчва всеки петък от 22 ч. местно време до април по Hunan Television, Mango TV.

Участието на Кристиан Костов можем да проследим в официалния канал на предаването в платформата на YouTube.

Изпълнителят вече е в Китай заедно с брат си Даниел. Двамата наскоро приключиха работата по новите проекти на Кристиан във Виена, след излизането на дебютния му краткосвирещ албум Shower Thoughts.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!