Криско, 4 Magic, TITA, DARA и още звезди тръгват на турне - Signal.bg

Криско, 4 Magic, TITA, DARA и още звезди тръгват на турне

Криско, 4 Magic, TITA, DARA и куп родни звезди на една сцена и тази година

Криско, 4 Magic, TITA, DARA са сред звездите на третото издание на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour. Турнето събира на една сцена някои от най-актуалните български изпълнители. Тази година са включени и две нови дестинации. Така локациите на турнето стават 8, но кои по-конкретно ще бъдат те, предстои да разберем.

Криско, Михаела Маринова, Михаела Филева, СкандаУ, TITA, DARA, DJ Doncho, Балет Nova, Pavel&Venci Venc’ ще радват на живо с хитовете си меломаните. В концертния тур ще се изявят още Елия, Никол, Валентина и Елеонора от 4 Magic.

Припомняме, че миналата година феновете се насладиха и на появата на поп звездата Massari на концерта на столичния на площад „Александър Батенберг“. Певецът с ливанско-канадски корени представи 30-минутен сет, в който място намериха и хитове като So Long и Done Da Da.

Организаторите все още не издават коя международна звезда ще зарадва феновете, но със сигурност скоро и това ще стане ясно.

1 коментар към “Криско, 4 Magic, TITA, DARA и още звезди тръгват на турне”

  • steisi каза:

    СкандаУ са изчключително подходящи за тези турнета, на които ходят и доста малко деца. С текстове като „Кокаина, кокаина“ и „всяка вечер с теб е сякаш на наркотици“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!