Криско прави решителна промяна/ ВИЖ

Криско даде заявка, че е готов за промяна. Хитмейкърът предприема голяма стъпка, става ясно от публикация на изпълнителя в социалните мрежи.

Той посрещна 2022-а с нова цел и тя е трансформация. Но по всичко личи, че не става въпрос за прословутата му трансформация със Сами Хосни, която така и не се осъществи, въпреки всички усилия.

Криско прави една драстична промяна в стила, като споделя: „Започни да правиш това, което най-много желаеш, още сега. Животът няма да трае цяла вечност. Имаш само този момент, блещукащ като звезда в ръката ти, и след това разтапящ се като снежинка“ .

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Krisko (@kriskobeats)

В поредица от снимки рапърът и продуцент показа тотално нова визия – решен в стилен костюм и с вратовръзка. И ако някой си мисли, че поводът за фотосите е реклама на моден бранд, то греши –  оказа се, че Криско дава сериозна заявка за #NewMe.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Krisko (@kriskobeats)

„Когато детето се учи да ходи и падне 50 пъти… То никога не си казва: „Може би не съм роден за това“ – коментира певецът, пременен в костюм, а като хаштаг отбелязва #LetsDoSomeBusinessTogether.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Krisko (@kriskobeats)

Засега той не разкрива с какъв нов бизнес се захваща, но под една от новите снимки емоджи сърце е оставила като коментар Цвети.

Криско призна: Почти не виждам децата си

Припомняме, че в медийното пространство отдавна се пише, че звездната двойка е разделена, а слуховете се подклаждат от факта, че двамата вече не публикуват общи снимки. Наскоро пък Цвети разкри, че миналата година е била една от най-тежките в живота й.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.