Криско: Музиката не е състезание

Криско: Най-трудните ми години бяха, когато се преместих от Габрово в София

Криско разказа на колаборацията си със Слави Трифонов и рубриката, която прави в „Шоуто на Слави“.

„Заради песента ни със Слави пренаписаха учебника по музика. Написаха джан-джун (смях). Този израз го научих от Любо Киров. Използва го, когато нещата се случват рязко“ – казва с усмивка той в „Папараци“ по БТВ.

Хитмейкърът наскоро отпразнува 30-ия си рожден ден.  „Аз не съм рап певец. Дори не съм облечен като такъв“ – заяви той.

За това какви са били мечтите му преди 10 години си спомня: „Същите. Още преди да дойда да живея в София, предчувствах, че нещо ще се промени и нещо по-странно и по-различно ще ми се случи. Не мога да ти кажа защо и как съм си го мислил, но така беше. От малък съм бил борбена личност, искал съм да постигна нещо сам. Затова съм държал родителите да не ми помагат финансово“.

Криско не крие: „Вярващ съм. Близо до жилището ми в София има параклис и често паля по една свещ“.

Изпитвал е доста трудности, когато се премества да живее в столицата и разказва: „Когато дойдох в София, живях в Студентски град, блок 10, стая 316. Много мизерен блок. Това може би бяха най-трудните ми години. Намерих си работа на третия ден, започнах като диджей. Даваха ми 20 лева на вечер. Четири дни в седмицата“.

Признава, че сред изпълнителите най-близка чувства Мария Илиева: „С Мария Илиева сме много близки, ходих скоро да видя момченцето й“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!