Крисия D проговори за катаклизмите в живота си и грешките

Крисия D си припомня как е попаднала в музикална компания “Пайнер” преди пет години, когато е била само на двадесет и как се е променил животът й оттогава.

“Много неща ми се случиха през тези години. Пет години не е малко време. За мен изводът е, че от 20 до 30 години човек започва да получава едни болезнени житейски уроци, които те поставят пред избори – съответно правилни или грешни, изграждат опитност, изграждат те като личност. Изграждат ценностната ти система и това да осъзнаеш собствените си нужди. И разбира се, минаваш през много болезнени преживявания, защото този процес е болезнен процес.” – казва тя в „Автограф“.

“При мен влизането в “Пайнер” се случи месец след навършването на моите двадесет години и след това започна един такъв период, в който някак си не можах да се зарадвам истински, че съм сбъднала най-голямата си мечта, защото започнаха лични преживявания и катаклизми. И в момента, в който човек е готов да полети, да изживее нещо, друго нещо го смъква на земята. Което ти показва, че не сме неприкосновени. Всичко човешко и всичко, което е нормално да се случва на хората, няма да пропусне и мен, както и останалите.” – обяснява още младата изпълнителка.

Певицата казва, че не се е главозамаяла откакто е в “Пайнер”, а напротив. Всичко, което е правила през този период – и в работата, и в приятелския, и в семейния си кръг, се е стремяла да гледа много реално на нещата.

Крисия D признава, че все пак има едни моменти, които изживяваш прекалено емоционално.

“Идва един друг етап, в който си казваш: “Ако продължа тази нездравословна емоционалност, аз не мога да намеря решението да се справя с даден проблем, с който се сблъсквам“. И съответно тогава се стягаш и намираш вътрешна сила. Тези уроци те карат да ставаш силен, дори и да не искаш, защото трябва да ги минеш. И просто помъдряваш.” – обяснява тя.

Крисия D  е била поставена пред малко по-различни обстоятелства, защото е започнала да работи от много малка по заведенията. Нейните колеги са били с поне десет години по-големи от нея, а тя – едва на 16.

“За да ме вземат на сериозно, за да бъда по някакъв начин пълноценна за тях и за себе си, аз трябваше да мина “от кецовете на токчетата”. Разбрах сериозността на нещата, защото това не е игра, това е работа. Сега съм на 25 и се чувствам може би на 28-29 години. Просто пораснах преждевременно.”- подчертава певицата.

Няма човек до себе си от доста време. В личните си отношения е преминала през много тежки моменти. Не пожелава на нито едно момиче да му се случат нещата, които на нея са се случили.

“Аз не съм имала много връзки в живота си, но така се случи, че дадени отношения приключиха по много болезнен начин. До голяма степен моят опит в любовта до момента е разочароващ. Лошото е, че когато изживяваш нещо негативно, то така те превзема, че ти не си пълноценен по никакъв начин за себе си и за собствената си продуктивност. Но в никакъв случай не обвинявам личните катаклизми за моите професионални пропуски. Въпреки всичко, което съм преживяла в личен план, вече си пожелавам една голяма любов. Не смятам, че това ще е пречка в моята работа. Смятам дори, че може да бъде прекрасно вдъхновение” – казва още тя.

2 коментара към “Крисия D проговори за катаклизмите в живота си и грешките”

  • Луна Президент каза:

    Прилича ми на генно-модифициран продукт смесил Валя и Емилия в едно… Много интересна кръстоска и брилянтно постижение на генното инженерство…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!