Крисия след загубата на баща си: Нямаше да се справя без него

Крисия изправи публиката на крака с впечатляващото си превъплъщение и заслужено зае първото място в „Като две капки вода“.

Младата изпълнителка плени сърцата на зрителите с емоционалното изпълнение на баладата Hurt на Кристина Агилера, броени дни след загубата на своя баща.

„Победата не беше изцяло моя. Усещах баща си плътно до мен през цялото време. Нямаше да се справя без него. Исках да накарам хората, които преминават през същото, да знаят, че не са сами. Разбирам болката им. Осъзнавам недоизказаните неща, които и те сигурно са искали да кажат. Но изпълнението ми беше за него и той беше с мен. И съм благодарна“ – сподели певицата пред NOVA.

Крисия с разтърсващи думи след внезапната кончина на баща си/ ВИЖ

Талантливото момиче е категорично, че човек трябва да преодолява трудностите и да не се предава.

„Не бива да се отказваме, защото това е животът! Трябва да се борим и да се подкрепяме! Важно е да не се чувстваме сами и да се усмихваме. Баща ми беше много усмихнат човек и съм наследила това негово качество. Обичайте се! Усмихвайте се и се подкрепяйте! Семейството е нещо много важно“ – заяви тя.

Крисия не скри, че музиката за нея има дълбок смисъл и чувство.

„За мен музиката никога не е била просто кариера или работа, или начин за препитание. Винаги съм гледала на музиката като чувство и предаване. Да покажеш съпричастност към хората, без значение каква е песента. Всяка песен има своя история и смисъл и мисля, че това трябва да се показва чрез музиката“ – подчерта изпълнителката.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.