Кости: Мария е изумителна и страхотен професионалист

За новата си песен „Ти пак си тук“ Мария отново заложи на композитора Кости Йонита, който е автор на най-големите й хитове. Румънският хитмейкър взема дейно участие и във видеото към парчето, което скоро ще бъде промотирано.

„Проектът е доста предизвикателен откъм изпълнение. На Мария и на Кости страшно им харесва. Аз за първи път виждам певци така да се забавляват, докато изпълняват парчето. Надявам се да се получи един добър проект. Много е дисциплинирано всичко, когато сме заедно“ – казва режисьорът Иво Спасов за работата си с изпълнителката на „Пайнер“ и хитовия композитор.

„Това е нова песен, доста различна, с много малко балканско звучене. Песента е много хубава и се надявам видеото също да се получи добре. Мария е изумителна, страхотен професионалист е. Все иска нещо ново, модерно, различно и това се оценява от феновете й, така и трябва да бъде. Като човек тя е много стилна, много талантлива и много амбициозна. Винаги иска и песента, и видеото, всичко да е перфектно и затова толкова обичам да работя с нея. Перфекционистка е във всичко“ – споделя Кости пред камерата на „На кафе“.

В клипа към „Ти пак си тук“ изпълнителката залага на различна визия. „Този път Мария изглежда като едно готино момиче от квартала – много семпло, много модерно“ – разкрива гримьорът Кирил Чалъков.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!