Концерти и музикални изненади по „Планета“ през август

Телевизионният август на „Планета“ обещава да донесе много емоции на зрителите. Каналите от марката са се погрижили нищо да не липсва на меломаните по време на ваканцията.

Наред с изобилието от нови видеоклипове, което започна още през юли, телевизия “Планета” и “Планета HD” ще предложат на своите зрители и доста лайв-концерти. С тях ще се върнем назад в годините, когато летните турнета на “Пайнер” събираха хиляди фенове в градовете, през които минаваха.

Това лято Веселин Маринов също е на турне, озаглавено “Снимка от лятото”, а в навечерието на неговия рожден ден, на 31 юли, 1 и 2 август, от 20.05 ч., “Планета” и от 22.05 ч. – “Планета HD” ще зарадват почитателите на шлагера с концерта “Представи си…”, включил любими български песни, но в изпълнение на Маринов.

Телевизия “Планета Фолк” също ще отправи своя летен “Поздрав от България”. И през август ще продължи представянето на нови фолклорни видеоклипове, заснети в началото на лятото, както и фолклорните програми, реализирани от звездите на музикалната медия.

За рождения ден на Росица Пейчева, на 5 август от 19.30 ч., ще бъде излъчен музикалният филм “Силата Любов”, заснет в сърцето на Родопите, а в края на лятото, зрителите ще видят и програмата “Китка за обич”, с песни от най-новия музикален албум на Янко Неделчев.

Екипът на Planeta 4K доста пътува това лято в България, за да представи красотата на нашата страна. След картини и гледки от Габрово и “Етъра”, зрителите могат да очакват и новите музикални пътешествия от Добруджа, Черноморието и Рила планина. Всичко това ще направи Лято 2020 в каналите на “Планета” атрактивно и много желано от феновете.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!