Константин шокира с окървавено лице, замеси и Кобрата / ВИЖ

Константин шокира феновете като се показа с окървавено лице. Фолк певецът сподели фотос в социалните мрежи, на който се вижда, че целият е пребит и посинен. Интригата се оказа още по-заплетена заради любопитния анонс над снимката.

„А уж бяхме приятели с теб, Кобра!“ – пише той.

Последователите на хитовия изпълнител веднага го разконспирираха. За никого от тях няма съмнение, че това е кадър от новия видеоклип, който е към предстоящата дългоочаквана песен на любимия им певец.

Знае се, че Константин и Кубрат Пулев са близки приятели от много години. Ето защо меломаните са сигурни, че снимката с окървавеното лице на певеца е част от сценария на лентата, в която се надяват да участва и Кобрата. Със сигурност в клипа ще видим и какви са боксьорските умения на фолк идола.

Константин отдавна не е издавал нов проект и публиката е зажадняла за нов негов хит. А какви точно екшън сцени ще се разиграват в клипа, предстои да разберем.

1 коментар към “Константин шокира с окървавено лице, замеси и Кобрата / ВИЖ”

  • Милка каза:

    Може само да шокира с трезвена мутра и членоразделна реч. Мафиотски презерватив. Като свършат кецането ще видим какво ще последва в тъпия ти измислен свят

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!