Константин: Чашата преля, нещата са драматични

Константин споделя как се справя като бизнесмен и изпълнител по време на пандемията от COVID-19. Той коментира противоепидемичните мерки и как се оцелява, когато не можеш да работиш.

„Ако бях министър на здравеопазването щях да поискам за всички учители, служители на заведения и тн. абсолютна ваксинация. Да се изисква сертификат, както го правят на Запад. Не е приятно, но такъв е животът. Ясно е че болестта съществува. Имам приятели, които не са между нас. Притеснява ме фактът, че нашите управници се занимават с предизборна кампания вместо да мислят дали ще има живи избиратели. Трябва да се замислим за мерките” –  каза певецът пред Мариян Станков – Мон Дьо по NOVA.

Константин отново пощуря и разбуни мрежата / ВИЖ

По думите му ресторантьорския бизнес е на издъхване: „Чашата преля, защото вече сме затворени втора година. Нещата са драматични. Затова протестираме. Ако не бях събирал през годините, нямаше да мога да помагам на персонала ми. Хората изплащат кредити, гледат болни родители, деца. Не може ти с лека ръка да кажеш: „Затваряме Ви” – каза още фолк идолът.

Според него българите не искат да се ваксинират, защото не са информирани.

Константин сподели, че покрай работата трудно е отделял време на семейството си, за което съжалява.

„Тъжно ми е, че раздавайки се за хората, съм далеч от най-близките ми. Даже се шегувам и понякога казвам: „Добре че беше пандемията, за да опозная децата ми” – сподели още той.

Реклама

4 коментара към “Константин: Чашата преля, нещата са драматични”

 • бл каза:

  Какво му пука за останалите? Той ако иска, нека се ваксинира по минимално 5 пъти. Хората тук сме умни, за разлика от Запада, където не използват мозъка.

  • Анонимен каза:

   Бл тук си много прав за мозъка,на запад не му мислят много само сшат какво им казват!

 • Райна каза:

  Боклук си беше ти, такъв си и остана!
  Дилъра смени – дрогата остана!

 • Анонимен каза:

  Пълен идиот.

  Това се нарича да си прост, но да ти дадът микрофон. Да те задължават да си слагаш ваксина за да живееш нормален живот е престъпление срещу човечеството и е наказуемо по нюрнбергския кодекс. Също така е крачка към диктатурен режим, който явно на Константин му липсва.

  Това че на запад скачат от мост, не значи че и ние трябва.

  Също така не разбирам защо на някакви изпълнители им се дава да изказват мнение по тия въпроси – нито разбират от история, нито от здравеопазване, нито от психология, нито политика.

  Всяка жаба да си знае гьола. С други думи, пей си там и си трай.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!