Константин Трендафилов: Простотията ме побърква

Работата е това, което ме прави щастлив и ме дефинира, каза Папи Ханс

Константин Трендафилов, познат още на публиката като Папи Ханс говори открито за това, което го прави щастлив.

„Аз съм един срамежлив човек, обичам самотата, работата е това, което ме прави щастлив и ме дефинира”. Това сподели той в емоционално интервю пред Мариян Станков – Мон Дьо.

Младият писател и изпълнител е категоричен, че иска да променя средата, в която живее.

„Все още не съм си тръгнал от България и нямам план да го правя. Искам да променям средата, искам да я обогатявам, искам да карам хората да мислят. Най-много ме дразни това, че хората не мислят. Всички много са заобичали клишето. Простотията ме побърква. Говорим за издигането на простотията в култ. Ходенето в едни и същи заведения, които всички знаем кои хора се събират там. Този нисък праг на мечтите. Желанието на всички за някакъв Instagram-живот , който, ако човек погледне какво е той в България, може да си тегли куршума. Тази липса на хигиена в мисленето много ме вбесява” – каза артистът.

Константин признава, че е започнал да пише на шега: „Всичко започна като откровен майтап. Пиша изключително мърливо и редактирам като неврохирург. Винаги започвам от идеята, когато говорим за проза. Винаги започвам от това къде искам да отида с това нещо и кой ще е онзи финт в историята, който ще я направи интересна и отличаваща”.

Писателят споделя, че му трябва около една година, за да направи един роман. Следващият му роман обаче може да очакваме до 4 години най-късно.

Интервюто с Константин Трендафилов вижте във видеото.

3 коментара към “Константин Трендафилов: Простотията ме побърква”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!