Константин спечели нова победа

Константин впечатли Орлин Горанов с автентичен образ в „Като две капки вода“

В една от най-силните вечери от началото на шести сезон на шоуто Константин отново завоюва първото място. Това стана с образа на Орлин Горанов и емблематичната песен „Светът е за двама“. „Все едно видях себе си, но по-млад и по-красив. Пя невероятно!“, заяви големият български певец, който беше специален гост в залата.

Вечерта отбеляза и рекорден брой в изправянето на публиката на крака. Бурни овации предизвика изпълнението на Борислав Захариев, който влезе умело в образа на британската звезда Роби Уилямс, акцентирайки и на най-малките детайли от мимиките на запомнящия се изпълнител.

Софи Маринова не само изправи публика и жури, но и просълзи Хилда Хазасян с въздействащо пресъздаване на Уитни Хюстън. „Няма по-горд човек от мен, че именно тя е моята майка“, сподели развълнуваният Лоренцо.

Истински спектакъл създаде балетът на шоуто и Славин Славчев, който се превъплъти в Ани Ленъкс.

След поредица трудни образи Златка Райкова се завърна с успех след морското настроение и добро изпълнение на Тони Димитрова.

Марги Хранова получи поздравления за своя най-добър образ от началото на сезона – ролята на Лайнъл Ричи.

Иван Юруков върна публиката в годините на старото българско кино като Стефан Данаилов. В ролята на негов партньор влезе една от участничките от предишен сезон на шоуто – Джулия Бочева.

Гери-Никол влезе в обувките на Кристина Агилера.

Следващата седмица Иван ще се впусне в народната музика с образа на Николина Чакардъкова. Марги Хранова ще опита звученето на тийн хитовете с визията на Гери-Никол. Славин ще премине от меланхолията в приповдигнатия ритъм на Бруно Марс. Боби ще запее на италиански за Ерос Рамацоти. Гери-Никол ще се развихри като рок титана Аксел Роуз. Златка ще бъде по-сексапилна от всякога като Никол Шерцингер. Софи на свой ред ще рапира с римите на 100 Кила. Константин ще опита едни от най-големите предизвикателства за всеки певец – оперно пеене в обувките на Лучано Павароти.

Следващият епизод на шоуто „Като две капки вода“ е в понеделник вечер от 20:00 ч. по NOVA.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!