Константин призна какво го просълзява

Константин, който е сред най-изявените попфолк изпълнители, има десетки хитове и най-важното – умее да развеселява, да забавлява публиката. Признава, че е доста емоционален, а до сълзи могат да го трогнат искрените човешки взаимоотношения.

„Сълзите ми бликат, когато виждам красивите човешки взаимоотношения. Много често на някой филм се разплаквам. Толкова е сиво ежедневието, толкова мрачно… Ако и аз трябва да изкарам моите вътрешни проблеми, да натоварвам хората, има ли смисъл?! Дайте да се усмихваме, да мислим по-позитивно! Моята работа е да накарам хората да се почувстват малко по-щастливи, лъч надежда, нещо свежо да им кажа…“ – заявява той в „На кафе“.

Не афишира благотворителните си дела, но е на мнение, че е хубаво да се помага на нуждаещите се.

„Пишете, това означава, че съм жив!“ – казва той по повод на спекулациите в жълти медии.

Вижте какво още сподели певецът за личния си свят!

2 коментара към “Константин призна какво го просълзява”

  • Анонимен каза:

    Искам да попитам певеца Константин би ли направил трети трио с Борис Дали Илиян? Много искам да се включите и тримата в клипа? Изберете си някоя песен и да запишете според мен ще стане хит и номер едно в класациите? Би ли ми отговорил Константин би ли направил трети трио с Борис Дали Илиян? 😀😇

  • Анонимен каза:

    На мен много ми харесват вашите песни и хитове и Борис Дали Илиян Константин! Много сте забавни и весели в клиповете! До сега харесвам Борис Дали от 2005 г. Докато е записвал песента Пиян на мен много ми харесва и ми е любимата песен Борис Дали има смислени и хубави песни много ми харесват неговите песни и триута Илиян Константин също!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!