Константин от болничното легло за здравословното си състояние / ВИЖ

Константин, който преди броени дни показа в социалните мрежи снимки как лежи в болнично заведение за медицински процедури, предизвика вълна от реакции и многобройни интерпретации за това каква може да бъде причината за влошеното му здравословно състояние.

Константин е приет по спешност в болница / ВИЖ

Кадрите от болничното легло не бяха коментирани от самия него и спекулациите в медийното пространство вървяха дни наред. Сега хитовият певец  сподели видео от болницата, вече във видимо добро здравословно състояние и обясни, каква е причината за цялата тази драма.

„Потвърдено! В топ форма съм, рефрешнат, готов съм да гърмя, благодарение на моите приятели, които ме изстреляха в космоса с техните магически съставки!“ – заяви изпълнителят.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Konstantin (@konstantin_official7)

„Появявам се да кажа, че не съм скочил от балкона. Не ме е тръшнал ковида. Не съм си срязал вените. Минах през някакви хирургични манипулации. Избутах хернии, ковид, какво ли не..“ – обясни от първо лице Константин.

„Този път хейтърите стигнаха върха! „Ейй, нещастник! Това ти се пада! Да умреш дано!“ – казва още певецът, по повод злостните коментари.

 

Реклама

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!