Константин: На пълна нула съм вече два-три месеца

Константин днес празнува имен ден. Хитовият изпълнител и любимец на публиката, вече два месеца не е бил сред почитателите си. Той разказва как е прекарал времето на карантината заради световната пандемия от коронавируса.

ВИЖ / Софи Маринова, Тита, Криско, Рафи, Константин, Ненчо – Корона Чао

Фолк певецът, който е и собственик на нощен клуб, намира положителното и в тази ситуация, въпреки рестрикциите, особено осезателни в неговия бранш, когато и заведенията и музикалните изяви секнаха.

„Истината е, че 22 години съм си мечтал да почивам. След 4 000 концерта, аз най-накрая разбирам какво всъщност е това човек да си почива, да си гушка децата, да играем футбол, да скачат на батута, да релаксирам. Направих си операция, възстановявам се, вече почнах и да спортувам. Имам учител и по пиано, който идва вкъщи два пъти седмично. Ходя на английски… Имах нужда от тази порция въздух“ – признава той пред „На кафе“ в навечерието на имения си ден.

Константин и Фънки с коментар как се отрази пандемията на шоубизнеса

И докато в личен план Константин се чувства спокоен и радостен, то в професионален – нещата изобщо не са розови.

„Дискотеките – абсолютно на нула. Имаме персонал, който е изключително ценен, специалисти, професионалисти хора, които няма как да ги загубим, а и те имат деца, имат кредити… И аз си изсмуквам от пръстите в момента, но аз им плащам заплати. Те са ми доста хора. Отделно нямам и концерти… Имам и други неща, от които нищо не получавам. На пълна нула, отникъде нищо не съм взел вече два-три месеца“ – не крие бизнесменът.

 

Реклама

9 коментара към “Константин: На пълна нула съм вече два-три месеца”

 • Ангел хранител каза:

  Така ли, то за амброзията дето я продавате дали има почивен ден?

 • Николай каза:

  Да не се оплаква пълен е с пари. Пък и до лятото сигурно заведенията ще отворвят.

 • Хахаха каза:

  Така ло верно ли ди на нула ?!?Да е…… смешния тип …от фармацевтичната фирма на жена ти не печелиш а??хахаха или беше публична тайна … ами с другите неща където се занимаваш ??? Ей като взенмете да ревете минидва да ви изкарат всички мръсни ризи на бял свят . А точни ти имаш много от кой си взел къде върнати къде не са … изневери, сделки под масата схеми .

 • Деница Димитрова от Враца каза:

  Милия ми 🙂 Беше с моя приятелка на име Севда докато излизаше с лудата Райна. Още помня нощите с него. Да се оправя бързо. Сигурно помни приятеля ми и той е Коста като него. С Коцето е луд купон. Моят е програмист и сме на негово разположение. Заради готините нощи с Коцето и Севдето. Лудата Райна не го заслужаваше. Ние сме по-яки мадами и Кцето го знае.
  https://images.app.goo.gl/icDBkcnFvZfSgrp66

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!