Константин: Най-трудното в живота е да намериш баланса

Константин и Софи Маринова се радват на успеха на новата си дуетна песен. Парчето „Проблем” успя да се наложи като хит, защото е точно това, което меломаните обичат на слушат.

„Текстът на песента е на Росен Димитров и Анастасия Мавродиева. Много хора се припознаха в него” – разказа певецът в „Събуди се“..

„Всъщност това е песен на композитора на Ана Виси. Много трудно се сдобихме с правата за нея” – подчерта той.

Актуалният изпълнител, който е собственик на нощен клуб е наясно с вкуса на публиката и открито говори за това каква е основната цел на всеки изпълнител.

„Мечтата на всеки един изпълнител е да има тоталния хит, който да гърми от всички коли и от всички дискотеки, но в същото време губиш друго. Аз когато печеля едно, винаги губя друго. Ето сега вместо да си бъда вкъщи с моя прекрасен син и моята дъщеричка, да се чипкаме в басейнчето най-накрая… Не мога да бъда с тях, да ги гледам как растат, просто обикалям непрекъснато. Просто съм някакъв човек, който дава някакви пари, но липсва от вкъщи непрекъснато. По-голямо щастие от това да си с децата и със семейството си няма“ – обяснява Коцето и допълва: „Най-трудното в живота е да намериш баланса“.

Вижте тук какво още сподели певецът!

2 коментара към “Константин: Най-трудното в живота е да намериш баланса”

  • Деница Димитрова от Враца каза:

    Чух, че има херния. Милия ми 🙂 Беше с моя приятелка на име Севда докато излизаше с лудата Райна. Още помня нощите с него. Да се оправя бързо. Сигурно помни приятеля ми и той е Коста като него. С него е луд купон. Бързо оздравяване, мили. Моят е програмист и сме на негово разположение. Заради готините нощо с него и Севдето. Лудата Райна не го заслужаваше.
    https://images.app.goo.gl/icDBkcnFvZfSgrp66

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!