Константин и Фънки с коментар как се отрази пандемията на шоубизнеса

Константин и Фънки направиха коментар как се отрази коронавирусът на музикалния свят.

„Лично аз не съм почивал от 22 години. За първи път разбрах какво означава човек да се радва на живота, въпреки ситуацията. Да се прибера вкъщи и да гушна дечицата си, да излезем и да поскачаме малко, да сготвя нещо и да поспя” – сподели фолк певецът в студиото на „Събуди се“.

„Той е абсолютно прав в това, което казва. Особено за такива хора в бизнеса, които са адски натоварени. От другата страна е моят бизнес, базиран на концертите. Всичко „умря” в рамките на два месеца” – допълни музикантът.

Двамата разказаха и за приятелството между тях, което се заражда в къщата на Vip Brother, но години по-късно продължава да съществува.

„Ние сме като две планети, които са се търсели в Космоса. Орбитата, наречена „Перловска река”, ни е свързала по някакъв начин. Освен това Коцето е бил зверски „метъл” –  каза Фънки.

Реклама

4 коментара към “Константин и Фънки с коментар как се отрази пандемията на шоубизнеса”

 • Ангел хранител каза:

  Единия се подмазва на мутрите и целия му живот е разграфен със срок за оставащите му дни, а па другия не знае въобще къде се намира и се е сближил с най неподходящия…Абе цирк да има

 • Рада Гочева Фичева каза:

  Все им е тая единия пиян, другия надрусан типичен ден за тях.

 • Деница Димитрова от Враца каза:

  Милия ми 🙂 Беше с моя приятелка на име Севда докато излизаше с лудата Райна. Още помня нощите с него. Сигурно помни приятеля ми и той е Коста като него. С Коцето е луд купон. Моят е програмист и сме на негово разположение. Заради готините нощи с Коцето и Севдето. Лудата Райна не го заслужаваше. Ние сме по-яки мадами и Коцето го знае.
  https://images.app.goo.gl/icDBkcnFvZfSgrp66

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!