Коко: Моето снимане е фотографско

Младият фотограф Костадин Кръстев – Коко набира все по-голяма популярност сред изпълнители от различни жанрове. Пред неговия обектив са позирали голяма част от родните звезди.

Интересно е да отбележим, че напоследък освен фотографията, Коко има и друга страст – изработване на видеоклипове.

„Това е едно предизвикателство за мен. Хората, които вече са виждали някои от моите работи знаят, че те всъщност много приличат на „жива фотосесия“. Защото моето снимане е малко по-фотографско, по-различно от това, което другите колеги правят. За това може би и на изпълнителите им е интересно да работят с мен. До сега съм снимал само Алекс Раева, Деница и най-новото видео на Джена. За мен е предизвикателство, освен всичко останало, да покажем, че и чисто визуално те могат да бъдат различни от стиловете, в които се изявяват“ – казва Коко в интервю за радио „Сигнал плюс„, ден след заснемането на третото си видео като режисьор.

„Режисурата не мисля, че е по-сложна, дори напротив. Аз смятам, че в много случаи във видеото е по-лесно да покажеш дадено чувство, тъй като във фотографията една снимка трябва да предаде цялото това нещо. Докато във видеото можеш в 15 секунди да разкажеш цялата история“ – съпоставя Костадин и е убеден, че фотографията винаги за него ще си остане №1.

„За мен все още, а и ще продължи да бъде така, фотографията е на първо място, аз преди всичко ще съм фотограф, а пък със снимането се забавляваме“ – пояснява той пред Емилия Стоянова.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!