Кой е най-предпочитаният треньор в Гласът на България

Иван Лечев успя да спечели най-много кандидати за своя отбор в първите 4 епизода от новия сезон на Гласът на България. Ветеранът в журито е на път да сбъдне обещанието си и за втора поредна година да сложи короната на победителя в шоуто.

Трима от най-талантливите и интересни претенденти в неделя вечер предпочетоха да продължат към вокалните двубои с легендата на българския рок. Сред тях бе 22-годишната Ния Петрова от София. Изпълнението й на Take me to church впечатли всички от журито. Камелия я определи като един от големите претенденти за победата, заради характерния й тембър.

Лечев привлече и софиянеца Андрей Генчев. Феновете го нарекоха „българския Елвис Пресли” заради гласовите и визуалните му прилики с Краля на рока, както и заради лекотата, с която свири на китара. Иван Лечев успя да се пребори с Камелия и за Вера Бурмова от Кърджали, която сбъдна мечтата си да пее на сцената на „Гласът на България“.

Камелия и Графа попълниха още по две места в отборите си. Камелия спечели талантливата и чаровна Ягода Тренева. Чувственият й глас бе подкрепен с драматична лична история за загубата на родителите й. Друг талант в отбора й е атрактивният лозар от Франция  – Антъни Морено. Той изпълни една от любимите на Камелия класики – Je t’aime”.

При Графа вече са младите таланти Иван Христов и Гергана Любенова, която разтърси жури и публика с изпълнение на „Mercy on me”. Студентката по музика разказа пред зрителите, че не среща подкрепа от баща си за музикалната си кариера. След изключително силното й изпълнение, Графа се обърна към баща й с предложение да се извини на дъщеря си, защото е сбъркал в преценката си. Поли пък се разплака, спомняйки си, че и нейните родители не са я подкрепили, когато като малка е изявила желание да се занимава с музика. „Аз съм това, което съм, благодарение на баба ми. Много е важно някой да те подкрепя“, разказа Поли.

В четвърти епизод на „Гласът на България“ единствено Поли Генова не успя да спечели нито един талант. Това видимо я ядоса и натъжи. Пред смаяните погледи на колегите си, тя стана и напусна стола си с думите, че отива да си почине малко. „Тръгвам си“, заяви певицата. За действията й Камелия обвини най-близкия й приятел Графа. Той за пореден път й беше отмъкнал желан кандидат в лицето на Гергана Любенова.

Пред камерите на предаването Поли сподели, че за нея това е бил „ден на пропуск“. „Питам се дали по някакъв начин нямам малко по-високи критерии, отколкото миналия сезон? Никой не идва при мен или пък аз не решавам да го избера“, сподели Генова.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!