Класацията „Ново 10+2“ с голямо парти за четвъртия си рожден ден

С голямо парти за колеги и приятели класацията за независими български изпълнители „Ново 10+2“ ще отбележи четвъртата си година в ефира. Екипът на предаването, което се излъчва всяка събота в ефира на БНТ2 и БНТ Свят, е поканил всички музиканти, които са представяли свои клипове в класацията.
 
Продуцентът Ивайло Огнянов разкрива, че със свои изпълнения на живо ще участват Теди Кацарова, ДИЧО, Иван Димов (SHILTON), група „Атлас“, Наско Ди Стефано (7едем), IMP, Sr. Martini, Gerata, Мел Плачкова, СкандаУ, Стелиян Донев (STELLko), Diyah, проект „Кавър“ (Djane Monique & Gabriela PartoFsky), дуото „Silent City“, трио „Outhentic“, „No More Many More“ и други.

За гостите на купона на 1 ноември ще пее и най-младият изпълнител, оглавявал класацията досега – 12-годишния Зейд Захер. Той застана начело в чарта през месец януари 2016 г. заедно с Елица Тодорова.

Кулминация на вечерта ще бъдат интересни подробности за мистериозния проект BLUE-EYED-SOUL. Вече 4 месеца продуцентите лансират версии на едноименния сингъл, а слуховете сред меломаните твърдят, че една от соловите партии на китара е изпълнена от самия Prince (Victor), малко преди смъртта му. Специално за партито на „Ново 10+2” отвъд океана пристига една истинска поп-легенда, която организаторите засега пазят в тайна.

Сред поканените са и популярни водещи, диджеи, журналисти и промоутъри. За музиката на партито „Ново 10+2 – 4 години в ефир”, ще се грижи Djsupermax (Ники Русиновски), който тази година ще заложи основно на фънки-ритми в сетовете си.

Музикалната класация „Ново 10+2“, с автор и водещ Васко Громков и режисьор Константин Младенов, е на екран по БНТ 2 и БНТ Свят от октомври 2012 година. Чартът е ориентиран основно към независими изпълнители. Повече от 100 музикални дебютанти и утвърдени имена  са гостували в досегашните издания на предаването. Музикалният формат е направил популярни стотици музикални клипове.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!