Клавдия просълзи Македония с песен на Tose Proeski

Неповторимият талант и незабравимите песни на Tose Proeski бяха почетени с двучасов благотворителен концерт в най-голямата зала в столицата на Македония. Многохилядната публика във VIP арена „Борис Траjковски“ в Скопие се наслади на изпълненията на едни от най-популярните музиканти на Балканите. Всички те представиха песни на ToseProeski, който загуби живота си в трагичен инцидент преди 11 години.

Единствен представител на България беше талантливата Клавдия. Тя изпълни един от най-обичаните хитове на Tose Proeski- „Боже, чувај ја од зло“. С ослепителна визия, в компанията на виртуозен бенд,певицата представи популярната балада по-особено емоционален начин и успя да просълзи всички зрители в залата.

„За мен беше страхотно изживяване. Голяма чест е да представя България на такова мащабно събитие. Благодарна съм за възможността да изляза на тази огромна сцена с някои от най-големите звезди на Балканите и да изпълня любимата си песен на Tose. Беше особено вълнуващо да се докосна до толкова хора, които са били негови приятели. Благодаря за доверието на моите продуценти от L2 Music.“ – сподели развълнувано Клавдия.

В грандиозния концерт участие взеха някои от най-популярните имена на балканската музикална сцена:Boris Novkovic, Karolina Goceva, Tamara Todevska, Tijana Dapvecic, Frajle, Vlado Kalember, Bojan Marovic, Anja Rupel, Daniel Kajmakoski, Aleksandar Tarabunov, Aleksandra Janeva, Antonia Gigovska, Naum Petreski и много други.

На събитието беше представен албума „Secret Place” с нови и не издавани до момента песни на Tose Proeski.
Подробен репортаж от представянето на Клавдия очаквайте съвсем скоро в ефира на BG Music Channel и Balkanika MTV.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!