Кирил Хаджиев – Тино: Искам още мисъл

Кирил Хаджиев – Тино от шестия сезон на „Гласът на България“ ни предизвика с първия си официален сингъл „Искам още“, а сега с „Мисъл“ умишлено превежда публиката на абсолютно другия бряг на своя ум, душа и музикален вкус.

Ако с първата си песен финалистът от риалитито възпя първичното, то във втория си сингъл се впуска в темата за живота и човека в него. Тино насочва вниманието си не само към човешките взаимоотношения, но и обръща внимание на темата за психичното здраве, страховете и грешките.

Тино от отбора на Камелия с нов сингъл – „Мисъл“ / ВИЖ

Премиерата на песента и официалното видео към нея предизвика стотици положителни реакции и беше оценена високо и споделена онлайн от артисти като Влади Ампов – Графа и актрисата Лорина Камбурова.

По клипа работи забележителният млад режисьор Свилен Славов, а всестранно талантливият Виктор Добрев застава както зад камерата, така и зад пулта, превръщайки „Мисъл“ в завършена творба визуално и звуково.

Камелия: Надявам се накрая първото място да е мое

Няма как да не споменем и архитекта Александър Асенов, с когото Тино се запознава случайно на първия концерт, на който решава да изпълни новата си песен.

Оказва се, че Сашо е и пианист и изпълнителят го моли за съвет по аранжимента на пианото. Вместо съвет, Александър веднага се заема с аранжимента, допринасяйки много за това, което чуваме сега.

С първите си две песни певецът с уникален глас сякаш постави границите на едно огромно пространство, което явно смята да запълни с музика, без да се води от очакваното, а от това, което мисли. Както сам той казва чрез двете си заглавия – „Искам още мисъл“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!