Кирил с гореща провокация в „Такси“ / ВИЖ

Кирил е готов с новия си музикален проект, който ще бъде промотиран до дни в ефира на телевизия „Планета“. Сингълът е със заглавие „Такси“, а изпълнителят, познат на аудиторията до момента като Кирил Атанасов, оттук нататък ще заложи само на малкото си име за свой творчески псевдоним.

С появата на тийзър в портала за видеосподеляне певецът потвърди, че е готов да атакува сърцата на меломаните и музикалните класации. Кадрите определено провокират интереса на зрителя и издават, че заедно с екипа на режисьора Радина Миленчева са се постарали да създадат атрактивно видео, което не само да допълни посланието на песента, но и да я открои.

Засега остава изненада на кои автори се е доверил певецът за новия си проект, но и тази загадка предстои да научим съвсем скоро. Изненади няма да липсват, а почитателите на Кирил вече тръпнат в очакване.

След “Страх“, който Кирил представи в първите дни на 2021 година, всички са единодушни, че той дава сериозна заявка да се нареди сред новите любими изпълнители на публиката. Певецът залага на авторски почерк, хитово звучене и атрактивна визия – комбинация, която определено съдържа всички предпоставки за успех.

Певецът е зареден с много хъс и желание да пее, като с нетърпение очаква първите лайв срещи с почитателите си за 2021 година,  които стартират в края на месеца.

Реклама

3 коментара към “Кирил с гореща провокация в „Такси“ / ВИЖ”

  • Анонимен каза:

    Ако ше се прави на мъж тая швестерка да си изтрие порното дето го вътят на чеверме от нета първо….

  • Халтура каза:

    е как да го изтрие, то не е едно такова клипче …. аз знам за поне 3 такива отделни случаи с него

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!