Кирил Атанасов

Кирил Атанасов: Очакват ни много светли дни

Фолк певецът Кирил Атанасов си припомня за началото на своята кариера, за мечтите и за възможността да ги реализира като част от музикална компания “Пайнер“.

“Моят път в “Пайнер“ започна преди година и половина, време, за което мисля, че направих стойностни песни. Радвам се, че моите предложения се харесаха и оцениха от зрителите, станаха любими на много хора, както и на мен. Признавам, че никога няма да забравя вълнението около подготовката и появата на първата ми песен в ефира на телевизия Планета“ – откровен е той пред “Звездно“.

В интервюто той разказва за отговорността не само като изпълнител, но и като автор. Самият той е създал няколко композиции, сред които са самостоятелната му песен “Само мен“, както и “В друг живот“ на Юнона, в която също се включва.

Убеден е, че за един артист е изключително важно да се развива и да се стреми да предлага най-доброто на публиката. Щастлив е, че в творческата му биография присъстват мелодии като “С теб, любов“ – дует с Таня Маринова и “Как ще си простиш“ със специалното участие на Данна.

През лятото Кирил Атанасов, Ивета Костова и Радко Петков представиха в трио емблематичната песен “Море пиле“.

“Тази песен ще си остане една от най-специалните в моята музикална визитна картичка, защото е най-близо до мен. Аз съм горд българин, патриот и вярвам, че ни очакват много светли дни“-  категоричен е певецът.

Промо/ Кирил Атанасов ft. Борис Дали – Гледай ме

“Гледай ме“ – актуалният музикален проект на изпълнителя, набира все по-голяма популярност сред меломаните, а самият той отправя послание към зрителите да се забавляват с неговите песни, защото музиката е за това – да ни носи позитивни емоции и да ни кара да се усмихваме.

 

3 коментара към “Кирил Атанасов: Очакват ни много светли дни”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!