Кирил Атанасов : Обичам Галена, тя ми даде тласък

Нищо не се дава отгоре, трябва да се работи упорито – казва младият талант

Кирил Атанасов е едно от новите имена в “Пайнер” и вече има две песни в телевизия “Планета”. За своята сбъдната мечта музикантът разказва с вълнение.

“Аз съм пример за това, как човек никога не трябва да се отказва от мечтите си, тъй като аз се бях отказал. Бях си казал, че никога няма да се занимавам с музика, защото не бях амбициран, докато Галена не ми даде тласък. Тя ми каза: “Направи нещо, защото твоята работа е несериозна”. Човек винаги трябва не само да иска, но и да прави нещо, за да се получат нещата. Нищо не се дава отгоре, всеки трябва да работи упорито, за да постигне мечтите си, така че пожелавам на всички кандидати да работят за мечтите си и да станат най-добрите.” – споделя той пред Планета ТВ.

Кирил Атанасов казва за себе си, че е едно момче от Кърджали, а мечтата му е била просто да пее и хората да чуят гласа му. Учил е народно пеене при Гергина Стаматова, вокален педагог в родния му град. Самият той е попаднал в “Пайнер” с дебютната си песен “Само мен”. Тя е създадена преди много години, но вижда бял свят след като Галена я чува и го окуражава да я предложи в музикалната компания.

“В началото да си призная бях малко скептичен, нямах самочувствие, страх ме беше. Променихме аранжимента с Мартин Биолчев и изпратих “Само мен” в музикална компания “Пайнер”. Г-н Димитров я хареса, срещнахме си, поговорихме си и подписах договор. Искам още веднъж да благодаря на Галена и да й кажа, че я обичам, защото тя ме убеди да се занимава професионално с музика. Не само е огнена и темпераментна, но е запазила човешкото отношение, което е най-важното нещо за един артист-изпълнител, особено ако е и публична личност.” – подчертава той.

 

Втората песен на Кирил Атанасов е с Юнона и се казва “В друг живот”. С певицата го свързва неговият съгражданин и колега Здравко Мандаджиев, с когото се познават от деца.

“Имах готова още една песен и много исках певица с по-дълбок, плътен глас. Това беше моя песен, аз я бях изпял, но не я усетих и се обадих на Здравко Мандаджиев и го питах за Юнона. Той ме посъветва да се чуем. Звъннах й и тя дойде в студиото. Направихме друга песен, една балада. Тя записа тази песен, след два дни на мен ми щукна да добавим още една част, отидохме в студиото и така се роди втората песен, после снимахме клипа.”

В момента певецът работи върху новата си песен. Разчита на себе си като автор, защото е стигнал до извода, че най-хубавите, истински песни се раждат, когато всичко е минало през теб. От снимки в мрежата става ясно, че Кирил Атанасов се е посветил и на усилени тренировки в залата, следвайки максимата, че успехът е комплекс от качества.

14 коментара към “Кирил Атанасов : Обичам Галена, тя ми даде тласък”

 • кой каза:

  Този пендел го въртехме на шиш с един приятел, да не се прави на голяма звезда

  • Thor каза:

   До Кой.Ей това злобата е голяма работа.Нз какво нападаш момчето и то пък кой ще ти повярва…Момчето си има талант и потенциал.Успех му пожелавам,а Кой май ми се струва че теб са те въртяли на шиш

   • кой каза:

    Аз не го нападам…просто споделям че го въртехме на шиш. Явно изцяло черпи от опитан на Галена…чакаме и клипчето му във вана сега

    • Thor каза:

     Нз кой кого на шиш е въртял ама да се споделят такива лични работи(който я са истина я не) хич не е ок.Пък и така празни призказки,и аз мога да кажа че са ме въртяли на шиш 4-5 иди после доказвай че е истина..Както и да е няма значение явно тук е по интересно да се коментира кой с кого ляга,а не таланта.А така като чета коментарите почвам да имам усещането,че май не ви е вързал и за това говорите така ..

  • Kostadin Atanasov каза:

   Г-Н КОЙ… ЗЛОБАР СИ, НО ТАРИКАТ ДА ДА СЕ СРЕЩНЕМ, ЩЕ ВЪРТЯ И ТЕБ И МАЙКА ТИ НА ШИШ….БОКЛУК ДОЛЕН!!!

 • Чичко Паричко каза:

  Така като гледам от коментарите, момчето трупа „опит “ Склонен съм да повярвам на коментарите. И аз многократно съм го засичал в Grindr.

 • Веси каза:

  Тази ваната пък, все на някакви пендали и траверси дава тласък. Малко ни е тази бездарница, па ще търпим още като нея. Пача.

 • еди кой си каза:

  Тоя дето спори, че не го били въртяли на шиш…че то от далече му личи на Кирилчо, че ходи по левия тротоар. Аз го познавам от мола на Цариградско, там работеше в един магазин и мога да кажа, че по-феминизар от него няма, а и беше обществена тайна, че беше гадже на колегата си от същия магазин, в който работеше, всички знаехме за тях. Сега тука малко по-мъжествено се опитва да се държи, ама не му се получава много. Жалко гейче е.

 • Марин каза:

  И какъв Ви е на вас проблема, по какво си пада и с кой спи Кирил? Това си е негов личен избор, стига с тези остарели предрасъдъци, ценете човека по качествата му.
  Да уточня, не го познавам, чух за него след като пусна песента, затова не си правете труда, да съченявате коментари и измислици 🙂

  • Халтура каза:

   Извинявай Мартин, ама аз не виждам качества в това момче….нито може да пее от това, което чух, нито изглежда добре….Та според теб какви са му качествата ?

   • Марин каза:

    Коментара ми бе, да го съдят за тях (качствата – дали ги има или не това е друг въпрос и преценка за всеки), а не за жълти истории!!!

 • Анонимен каза:

  Какво значение има какъв е? Дали харесва мъже/жени и т.н. няма никакво значение. Каква е тази злоба? Ама че сте дребни душици всичките, които коментирате тук. И като е гей какво? Дай да го разпънем на кръст и изгорим жив. Само в България все още това да си гей се смята за нещо ненормално. Образовайте се малко преди да коментирате! Гей не се става – гей се раждаш, не го избираш. Затова цялата държава е на тоя хал – само злоба! Покажете малко любов, защото и в живота сигурно сте същите хейтъри!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!