Кирил Атанасов дебютира в попфолка с „Пайнер“

Кирил Атанасов дебютира в попфолк жанра с песента “Само мен”. Младият изпълнител заложи на партньорството с „Пайнер“ и Планета ТВ.  Музиката и текстът са на самия певец, а аранжиментът е дело на композитора Мартин Биолчев.

Видеоклипът е сниман от екипа на режисьора Николай Скерлев като локациите са в София, в студио и в района на Панчарево.

„Само мен” далеч не е първата професионална композиция на Кирил Атанасов, но е първата негова песен, която стига да широката публика.

Повече от 5 години се занимава с композиране на музика. Песен, по негови музика и текст, е записала и колежката му Юнона. Парчето е фючъринг между двамата и тази седмица са снимките на видеоклипа с режисьора Людмил Иларионов – Люси.

Кирил Атанасов е роден в Кърджали. Той е зодия Стрелец и в момента завършва бакалавърска програма по география и биология в СУ “Св. Климент Охридски”. Признава, че от съвсем малък се занимава с музика, изучава народно пеене и пиано в родния си град.

От няколко години заснема любителски клипчета по своя музика, но само за собствено удоволствие и за личния си профил. Друго негово признание е, че оттук нататък изцяло ще се посвети на музикалната си кариера.

Въпреки, че години наред е изучавал народно пеене, смята да се посвети на попфолк и на модерния етно-денс стил.

ВИЖ / Кирил Атанасов – Само мен

3 коментара към “Кирил Атанасов дебютира в попфолка с „Пайнер“”

  • Истинската Милка каза:

    Какъв е този педераст с девствени мустаци миялкащ на autotune и от къде го изровихте ?

  • Красимир Николов каза:

    Тоя що си мисли, че хиалуроновата му джука му отива на мустака? Тъп ли е? Или само едното или само другото, но двете заедно изглеждат нелепо.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!