„Като хлапе“ на Лияна е новото предизвикателство на TikTok

Най-новият видеоклип на Лияна – „Като хлапе“, влезе като нова кампания, адресирана към потребителите на най-популярната дигитална платформа в света – TikTok. Желаещите да участват в предизвикателството #КатоХлапе трябва да заснемат кратко видео върху песента на фолк звездата на Сънни Мюзик и да покажат във видеото как и по какво полудяват като хлапе.

Самата Лияна вече е заснела и качила видео по предизвикателството, същото направи и другата звезда, участваща в песента – Константин.

Припомняме, че певицата зарадва почитателите си с клипа „Като хлапе“ на 5 октомври, като за две седмици видеото е в Top 10 Trending секцията на YouTube Bulgaria, събирайки над 1,5 милиона гледания до момента.

Промо/ Лияна ft Константин – Като хлапе

Романтичният текст на разтърсващата балада е написан от самата изпълнителка. Музиката и аранжиментът са дело на Мартин Биолчев. Участие в песента взема и още една ярка звезда от музикалната сцена – Константин, който е и братовчед на изпълнителката.

Лияна и Константин: Ние сме свързани повече, отколкото братовчеди

Във видеото, режисирано от Николай Скерлев, виждаме и порасналата дъщеря на певицата – Дениз. Коментарите на феновете в социалните мрежи са пълни със суперлативи за звездата и поздравления за стойностния проект.

“Като хлапе” е песен, която разказва за най- прекрасното състояние в живота ни, когато сме влюбени. Независимо на колко години сме, когато ни сполети това чувство, се превръщаме в онова, очарователно хлапе, за което няма невъзможни неща. Приятно слушане и дано чрез песента, отново се пренесете, там където любовта е всичко!“ – споделя певицата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!