Камелия: Търся човек, който да пее добре попфолк

Камелия изгря в хитовия сериал на БТВ „Скъпи наследници“. Звездата всъщност пресъздаде собствения си образ на певица.

„Участието ми в „Скъпи наследници“ беше много емоционално. Такива неща съм изживявала навремето, когато пях на ремаркета на едни стадиони. Спомням си една такава сватба, хората бяха от друг етнос. По едно време ме разходиха като мечка на синджир, за да ме видят роднините. Някои ми даваха по два лева, други – по пет“ – разказа тя при гостуването си в „Преди обед“.

Хитовата изпълнителка сподели и кой е бил на-трудният момент по време на снимките за епизода с нейно участие: „Много беше студено по време на снимките. Конят се плашеше от музиката и дърпаше напред (смее се)“.

Междувременно феновете на Камелия я виждат и в амплоато й на треньор на „Гласът на България“, където журира вече втори сезон.

„В „Гласът на България“ нещата вървят повече от добре. Научих се да бъда по-конкретна и по-директна в коментарите си, за да не посея излишни надежди. В предишния сезон установих, че хората не искат да се асоциират с попфолка, с чалгата и затова не ме избират за треньор. Тази година се разчупиха нещата“ – подчерта тя.

„Търся човек, който наистина добре да пее попфолк, бих направила дует с него. Но засега не се е появил такъв на кастингите“ – категорична е Камелия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!