Камелия с „Двама непознати“ навръх рождения си ден/ ВИДЕО

Камелия – Двама непознати, това е новият проект на звездата, с който посреща рождения си ден. Видеоклипът направи премиера в онлайн канала на изпълнителката.

Песента е по музика и аранжимент на Даниел Ганев. Текстът на парчето е написан от попфолк певицата Сияна и Анастасия Мавродиева.

Камелия посреща рождения си ден с гореща провокация/ ВИЖ

Режисьор на видеоклипа е Людмил Иларионов – Люси, стилист – Кристиан Пижов.

2 thoughts on “Камелия с „Двама непознати“ навръх рождения си ден/ ВИДЕО”

  • Луна Президент каза:

    Надали някой би могъл да си позволи да оспори факта, че Камелия вече 25 години е на върха и за нея годините са просто цифри. Вечно актуалният секс-символ, Императрицата на фолка, Хамелеона на българския шоубизнес…всяко едно от тези определения и приляга перфектно. Тази песен обаче е … боза. Пълна боза с клип ала Теди Александрова. Не разбра ли тя след онзи провал „Куклите“, в който мрънкаше за „кифли, бентли, ментли“, че това не е нейния стил и, че тя не е Гери Никол, Тита и прочие. Тази песен не е това, което очаквах и не е това, което приляга на класата на Камелия, затова просто ще замълча до следващия надявам се силен нейн проект.

  • Гери каза:

    Песента не е лоша, но такъв начин на изпяване не й отива, на нея й отиват друг тип песни! Успех все пак на новия проект, може пък на масовия слушател да се хареса.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.