Камелия се показа в телевизионен ефир драстично променена / ВИЖ

Камелия, която е родена в Чипровци, заради кариерата си на певицата обикаля различни страни по света. Избира обаче да остане в България, защото „камъкът си тежи на мястото“.

„В България аз стоя Камелия такава, каквато се познавам, и каквато се създавам. Знам, че когато човек отстоява себе си, когато има мотивация и цел – всеки може нещо да промени“ – казва тя в „Тази неделя“ по БТВ.

Камелия подлуди мрежата с начина, по който изглежда/ ВИЖ

Камелия е сред първите изпълнители, които правят онлайн концерт по време на първия локдаун. Това се случва на десетия ден, а концертът й е гледан от над 2 милиона души.

„След това нещата не изглеждаха вече толкова шеговити. Не само аз преминах ковида, моят приятел Цветин влезе дори в болница“ – разказва тя за изминалите дни и сподели, че и тя е минала през изпитанието с инфекцията.

Певицата за поредна година е сред треньорите в „Гласът на България“ и призовава всички талантливи хора да се запишат на кастинг за шоуто, което успява да създава звезди.

 

Реклама

16 коментара към “Камелия се показа в телевизионен ефир драстично променена / ВИЖ”

 • Потрес каза:

  Мислех я за интелигентна жена, но очевидно не е такава. Един умен човек, който притежава естествена красота по рождение, никога не би си причинил на лицето това, което тя си е причинила. Това вече е съвсем различен човек, не е Камелия. Знам, че вероятно ще се обиди, ако прочете този коментар и не го пиша с такава цел, просто недоумявам как е могла да се обезобрази така.. Та тя беше една от най-красивите певици.. Какво пък толкова й имаше на носа?! Тези певици не могат ли да се видят една друга колко са зле с тези изпилени до краен предел и вирнати нагоре носове или това им харесва?! Би трябвало като се прави операция на носа, формата му да е съобразена с лицето. Тоя тип нос, който имат вече доста певици, е направен като че ли от един и същ човек и е като по шаблон, без значение, че е прекалено малък и не отива на лицата им.. Разбирам човек да има крив или много голям нос и да иска да го коригира (но пак в рамките на нормалното, а не толкова изпилен, защото разликата е огромна), но да нямаш нужда и ей така от скука, излишък на пари и много свободно време, в което само си търсиш кусури и се чудиш какво да си ремонтираш.. Е това не го разбирам. Жалко за хубавата Камелия, която вече я няма….
  Надявам се другите певици да се замислят като виждат обезобразените си колежки и да не се подлъгват да си оперират носовете, защото няма нито една, която да е със сполучлива операция. Всичките си копие на Майкъл Джексън, Албена Вулева и княгиня Калина… Потрес…

 • Партизанина каза:

  Направила се е на чучело. Тръгна от Преслава, после Лидия, сега и залязващата динозавърка😂😂😂Много злобна женица е тая, хората се чудят по време на тази пандемия как да свържат двата края, а те дават пари за глупости. Вместо да си причинявате това се замислете и помагайте на хора в нужда, има сумата болни хора, които нямат средства за лечение и поради тази причина умират. Нямам думи просто!!!

  • ... каза:

   После как да им вярваме, че са останали без пари по време на пандемията.. Тези операции за без пари ли ги правят и сигурно почивките до екзотични дестинации, на които ходят повечето изпълнители дори и сега, са безплатни. Виждаме как изнемогват по време на криза. Камелия ако ги беше дала тези няколко хиляди на нуждаещи се хора, хем щеше да направи нещо добро, хем нямаше да се обезобрази така.

 • Amstelss каза:

  НИКОЙ не може да имитира природата! Толкова изкуствено и ненужно… Толкова хубаво и пропорционално лице имаше…

  • Анонимен каза:

   Каквото сам си направиш, никой друг не може да ти стори. Това важи и за Преслава, която също вече не прилича на себе си. От хубави жени се направиха на бостански плашила. Всички фенове на поп-фолка сме потресени от вида им.

 • ТОТАЛНО РАЗОЧАРОВАНИЕ каза:

  Аз бях потресен от операцията на Преслава, разочарован от тази на Деси Слава, а за тази на Камелия съм меко казано в ШОК и УЖАС!!! Въпросът ми е ЗАЩО?
  И до ден-днешен единствената певица, която имаше нужда от такава операция и при която наистина имаше положителен резумтат, си остава Таня Боева

 • Март каза:

  Да,и аз започнах да слушам поп-фолк от Камелия,въздействаше с енергията си….Сега,може да звучи конспиративно,но COVID19 уврежда мозъка и поведението става неадекватно,като зомби ще ходим по улиците и който не хареса на „вируса“ще умре или ще се превърне в робот-имитатор…..Поне тези наши „певици“ да разберат как се прави музика-истинска от гръцките топ изпълнителки,като ПЕГИ ЗИНА,ЕЛИ КОКИНО и много,много други

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!