Камелия: Ролята ми е значима и култова

Камелия, която запази своята актуалност и слава в попфолка повече от две десетилетия, изгрява в нова светлина. Звездата взема участие като актриса – в новата българска комедия „Голата истина на за група „Жигули“.

За ролята си на певица във филма тя си партнира с известни имена като Михаил Билалов и Димитър Рачков, Филип Аврамов, Димитър Рачков, Герасим Георгиев-Геро, Лилия Маравиля и др.

„Поканата дойде от екипа и много се зарадвах, защото там играя певица. Ролята ми е кратка, но значима и култова, защото с нея се влиза директно в сюжета. Екипът ми помогна много, получих подкрепа и стимул да се отпусна. Имаше много забавни моменти, защото се случваше да забравя репликите си и Билалов се опиваше чрез неговите да ми ги припомни. Накрая успях да се отпусна и започнах да импровизирам, бях естествена“ – разказва Камелия пред „България днес“.

Камелия изгря с първа роля в киното / ВИЖ

През годините изпълнителката трупа актьорски опит с роли в телевизионни реклами и комедийния сериал „Ракия Сънрайз“.

„Голата истина за група „Жигyли“ е филм на режисьора Виктор Божинов. Сниман основно в Бургас, филмът разказва историята на българска рок група от 80-е години, която се разпада точно когато е на върха на славата си. С времето вкусовете на публиката се променят, а музикантите са напълно забравени, докато не им се налага да се съберат отново.

Реклама

1 коментар към “Камелия: Ролята ми е значима и култова”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!