Камелия: Разбрах, че живият човек с всичко може да свикне

Преди седмица Камелия представи новия си проект „Името ти“, който е колаборация със Сашо Роман. Видеоклипът вече има над 600 хиляди гледания в официалния канал на певицата в YouTube и много коментари.

Броени дни след премиерата на сингъла, фолк звездата споделя в ексклузивно интервю пред Емилия Стоянова интересни подробности около идеята и реализацията на песента и клипа.

„Много е трудно, когато човек зад гърба си има проекти, през които е преминавал в различни емоционални състояния – и визии, и поведение. Този път решихме да направим нещо, което е част от живота. Не е някаква фантазия, не е нещо нереално, а част от живота на двама души, които имат проблеми помежду си. Създадено и заснето от Валери Милев по неговия си начин. Той е човек със собствен почерк и винаги човек може да го познае.  Това и целяхме – песента да носи това послание за взаимоотношнията между мъж и жена“ – казва тя.

Въпреки комплиментите на меломаните и суперлативите, които получава след премиерата на сингъла, отчита като свой недостатък дългите паузи между проектите си.

„Понеже ми се случва да пускам много рядко проекти, което го чувствам като собствен недостатък, съм си пожелала да мога да се преборя с това и по-често да пускам продукция. Дано да успея! За мен лично е голямо предизвикателство. Песента е направена още пролетта. Клипът го заснех  по времето на петия сезон на „Гласът на България“, в който участвах. Заснета е на един остров, където има тази огромна къща. Валери Милев беше намерил локацията. Искахме да хванем времето преди активния сезон, защото след това беше заето. Имахме и перипетии там – вдигна се вълна и не можахме да се приберем“ – разказва с усмивка тя.

Решава да изчака с премиерата на „Името ти“ до септември и това й коства голяма вътрешна борба.

„Успях самата аз да се преборя с това – да задържа в ръцете си готов проект и да не го пусна толкова време. Гледах го, слушах го, беше голяма вътрешна борба, но успях! Разбрах, че живият човек с всичко може да свикне и успях да издържа до септември“ – подчертава тя.

ВИЖ/ Камелия ft. Сашо Роман – Името ти

Какви са причините да забави умишлено песента и клипа, защо рядко прави нови проекти? Какво я е демотивирало в даден момент и какво търси в текстовете и мелодиите? Имало ли е разминаване между нея и очакванията на публиката? Отговорите от интервюто тук!

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!